Aquest matí s’ha consumat el desnonament d’una família d’un pis de Vilalba Sasserra, propietat del fons d’inversió canadenc Voyager Investing UK Limited, situat en un bloc de la Carretera Vella de Sant Celoni. Des de la Plataforma d’Afectats per l’Habitatge i el Capitalisme (PAHC) consideren que els Jutjats de Granollers ignoren la llei catalana d’Habitatge per executar el desnonament de famílies vulnerables.

Des de la PAHC s’han queixat també de l’excessiva presència policial i de l’absència al lloc dels fets de Serveis Socials de l’Ajuntament de Vilalba Sasserra ja que són del parer que d’aquesta manera s’hauria pogut parar el desnonament.

En una reunió posterior amb l’Ajuntament de Vilalba Sasserra la solució d’emergència que s’ha trobat és allotjament en una residència de Cardedeu i seguir treballant per trobar una solució en el moment que es resolgui la mesa d’emergència que ja està sol·licitada.

Per altra banda, el desnonament previst també aquest matí a una altra família en el mateix bloc de Vilalba Sasserra s’ha pogut aturar.

També s’ha aturat el desnonament de la Lina que estava programat per demà dijous al carrer Maria Aurèlia Capmany de Sant Celoni, “gràcies a l’assessorament i les lleis promogudes pel moviment popular, hem aconseguit parar el desnonament de la Lina. Ara a pel lloguer social”, han informat des de la PAHC.

 
Comparteix...

Deixa un comentari

quatre × 5 =