Aquest proper diumenge 20 de novembre a partir de les sis de la tarda la sala gran de l’Ateneu tornarà a acollir una nova edició, la tretzena, del Guardó Indaleci a la Implicació Social que des de l’any 2010 organitza l’Associació Neurològica Baix Montseny, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Celoni i el patrocini d’LT Serveis.

La gala, com és habitual, tindrà diverses actuacions sota la direcció de Maria Calvet, com les de la Coral Briançó, Circ Los, Tecum Terra, Grup Flamenc Sentires, Escola de Dansa Contrajazz, Clara Poch i Marçal Calvet, Lola Ortolà, Lola Pérez i Pep Masnou. La venda d’entrades del 14 al 18 de novembre a l’Associació Neurològica Baix Montseny, al carrer Veneçuela, 7 bis de les cinc a mdos quarts de set de la tarda.

El Guardó Indaleci a la Implicació Social destina els beneficis a l’Associació Neurològica Baix Montseny, que és la impulsora de l’acte i d’altres entitats socials i solidàries de la comarca baixmontsenyenca. De fet, aquest guardó té l’objectiu de reconèixer la feina del voluntariat social. Els guanyadors de cada any els consensuen totes les entitats socials de Sant Celoni: Caritas, Donants de Sang, Catalunya Contra el Càncer, Creu Roja, Afadis i l’Associació Neurològica Baix Montseny.

Fins ara, els guardons s’han concedit a Montserrat Olivé (2010), Ricard Ribalta (2011), Anna Sanmigel (2012), Andreu Arenas (2013), el matrimoni Saula Jubany (2014), Sílvia Moya (2015), Delegació de Catalunya Contra el Càncer (2016) i Maria Dolors Blanché (2017), Maria Costa Vilatimo i Maria Gesa Ubiergo (2018), Grup de Suport Educatius de Caritas Sant Celoni (2019), Tots els sanitaris de Sant Celoni (2020) i Caps i Quel·les de l’Agrupament Escolta i Guia Erol de Sant Celoni (2021).

Comparteix...

Deixa un comentari

15 + tres =