Vallgorguina estrena gimcana digital Alquímia Vallgorguina.  Una nova experiència turística en la qual els i les participants hauran de resoldre diferents enigmes mentre aprenen sobre el patrimoni i coneixen una part de la història del municipi.

Es tracta d’una aventura detectivesca on l’usuari parteix d’un enigma inicial que ha de resoldre i que l’anirà guiant per diferents punts de Vallgorguina. Començar a jugar és tan fàcil com escanejar el codi QR o accedir a l’enllaç web https://gymkanaturistica.com/game/?pin=Vallgorguina  amb el telèfon mòbil.

La gimcana està ambientada en l’any 1914, on una tempesta infinita s’ha instal·lat al poble i està fent malbé les collites. Tu ets l’avi Joan, un humil treballador del camp de Vallgorguina que ha d’aconseguir els ingredients per a l’obtenció de la poció màgica casolana que alliberi el poble del mal temps. Tens poques hores per posar fi a aquesta pluja o els danys a les collites seran irreversibles.

El punt d’inici es troba al Museu del Bosc i la Pagesia i compta amb un total de 13 enigmes que es poden resoldre en uns 70 minuts amb un recorregut d’ 1,5 km. Està disponible en català, castellà, anglès i francès.

 

Comparteix...

Deixa un comentari

19 − 10 =