La plaça de la Vila de Sant Celoni ha acollit aquest dimarts al vespre una nova concentració sota el lema “Ens hi van els drets. Ens hi va la vida. Ara, independència”, convocada per l’assemblea territorial de l’ANC. Una concentració que va aplegar una trentena de persones mantenint les mesures de seguretat i de distanciamernt físic. En la concentració es va llegir un manifest en el qual es va remarcar que “només una Catalunya independent basada en la justícia social i la solidaritat pot garantir un futur digne i ple d’esperança”.

Igualment s’ha fet referència a la crisi de la Covid-19 remarcant que ha tingut un efecte devastador sobre tots els aspectes i àmbits de la vida. “No es pot permetre que amb l’excusa de la seguretat individual i col·lectiva es limitin drets fonamentals, com ara la llibertat d’expressió i manifestació”.

Catalunya, s’ha dit en el manifest, no té cabuda en un Estat espanyol que centralitza, confisca i fa política des de Madrid i per Madrid, menystenint reiteradament les comunitats autònomes i reduint l’autogovern català a quatre engrunes. “La crisi sanitària i l’estat d’alarma han posat de manifest les vergonyes de l’actual govern espanyol”.

L’Assemblea emplaça a la ciutadania a sortir a les places i carrers dels seus municipis per defensar els drets, la llibertat i reclamar la independència de Catalunya.

Comparteix...

Deixa un comentari

1 × 3 =