L’Ajuntament de Sant Celoni ha decidit anul·lar la Festa de Cap d’Any que s’havia de celebrar al Teratre Municipal Ateneu  amb els DJ Ramon, Ivan i Àlex. El motiu és la situació  sanitària actual i les noves mesures de prevenció de la Covid-19 “que no fan possible celebrar la Festa de Cap d’any “.

A l’espera de la validació per part del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC), el conseller de Salut de la Generalitat de Catalunya, Josep Maria Argimon, va anunciar ahir noves mesures per frenar la Covid-19, entre les quals toc de queda entre la una i les sis de la matinada en municipis més grans de 10.000 habitants amb una incidència acumulada de 250 casos per cada 100.000 persones en els últims set dies, entre els quals Sant Celoni on actualment la incidència se situa a 499.29.

Les decisions comunicades van ser dràstiques: limitació de les reunions privades a deu persones; reducció de l’aforament interior en restaurants al 50%; i presència física del 70% a gimnasos, cultura, comerços i esdeveniments esportius.

 

Comparteix...

Deixa un comentari

13 + 4 =