La pastisseria Rodellas de Sant Celoni llança una campanya de tortells de Reis de caràcter solidari a benefici d’Afadis Baix Montseny. El disseny dels Reis Mags han estat creats en ceràmica per l’artista celonina Laura Dou, una dibuixant i pintora amb síndrome de Down i amb una visió limitada al cinc per cent en un sol ull, però que omple els seus dibuixos amb molt de color, i que ha fet front a aquest repte creatiu amb moltes ganes i il·lusió. El 5% de la venda de la campanya de tortells es destinarà a l’entitat Afadis Baix Montseny, de la qual ella en forma part. Els propietaris de la pastisseria Rodellas, en Marc i en Jordi Rodellas, han agraït la implicació de la Laura i confien que la campanya sigui tot un èxit. 
 
Els dos pastissers van ser els precursors de la iniciativa “Més Mones que Mai”, engegada en plena pandèmia l’any passat, que donava la possibilitat als padrins a fer arribar la mona de Pasqua als seus fillols i filloles, a domicili. La campanya va aconseguir reunir propostes de 140 pastissers de tot Catalunya i va fregar els 4.200 seguidors a Instagram. En Marc és un mestre pastisser/xocolater que duu la creativitat a les venes. Té el títol de Santapau 2010 i el guardó al Millor Jove Mestre Artesà Innovador català 2011, premi que atorga la Generalitat de Catalunya. 
 
L’Associació de Famílies amb Discapacitat (Afadis) del Baix Montseny és una entitat sense afany de lucre, fruit de la iniciativa d’un col·lectiu de familiars de nois i noies amb una discapacitat intel·lectual, que l’any 2011 van sumar esforços per fomentar la seva inclusió social mitjançant activitats diverses a la comunitat que els envolta. Es tracta d’un centre de referència al territori. Compta amb un equip de professionals amb amplis coneixements i experiència en l’atenció i cura de persones amb necessitats especials, juntament amb més de 50 socis i sòcies, i més d’una vintena de voluntàries, forjant un projecte integrador i inclusiu amb la implicació de col·lectius socials i culturals del Baix Montseny, del teixit empresarial i d’altres actors de l’entorn.

Comparteix...

Deixa un comentari

dos + 14 =