L’Assemblea Local de Creu Roja Sant Celoni i Baix Montseny des d’aquest dimecres ja disposa d’una nova màquina elevadora per poder utilitzar a l’espai de l’antiga Cambra Agrària on s’hi guarda aliments que es reparteixen a les persones en situació de vulnerabilitat. La màquina, una necessitat per a Creu Roja, ha estat una donació de l’empresa barcelonina Carretillas TR, un contacte facilitat per l’empresa Croda Ibérica.

“En tot aquest temps de covid al Baix Montseny ha crescut el nombre de persones en situació de vulnerabilitat, ja sigui perquè han quedat sense feina o en precari i tenen necessitat d’ajuda. Amb aquesta nova màquina elevadora podrem organitzar millor l’espai i atendre-les en condicions”, ha manifestat Jordi Garcia, president de Creu Roja Sant celoni i Baix Montseny.

“Per nosaltres és una satisfacció poder col·laborar en accions solidàries d’aquesta mena i també volem ajudar a què els voluntaris i voluntàries puguin treballar més bé”, ha dit Jordi Cabané, director general de Carretillas TR.

“És molt important que les voluntàries i els voluntaris de l’Assemblea disposin del material necessari per poder donar servei a aquestes persones vulnerables perquè els facilita la feina. Treballar junts i rebre el suport de les empreses és vital per poder donar resposta a les necessitats”, ha afirmat Lidia Lanuza, presidenta de Creu Roja Barcelona.

“Les empreses hem de posar-ho fàcil i accions com aquesta no són una despesa, és una inversió. Estem contents de poder col·laborar en trobar solucions”, Ha dit Jordi Solé, responsable de Recursos Humans de Croda Ibérica.

“Creu Roja és local i a la vegada global. Tenim tres característiques que ens reconeixen: el símbol, el territori i la gent (el voluntariat). A cada poble la institució és el que vol ser perquè va de baix a dalt. A Sant Celoni i al Baix Montseny tenim la gent molt compromesa des de fa més de 40 anys i, per això, cal donar-los les eines per seguir estant al peu del canó cada dia. L’acte d’avui n’és una bona mostra”, ha assegurat Josep Quitet, president de Creu Roja Catalunya.

“Cal la implicació de tothom. A la societat li hem de donar el millor de nosaltres mateixos per fer un món millor, cadascú des del seu àmbit. El voluntariat és l’ànima de tot plegat, és vocació de servei.”, ha remarcat Raül Garcia, alcalde de Sant Celoni.

L’acte oficial de donació s’ha fet aquest migdia a l’edifici de l’antiga Cambra Agrària de Sant Celoni. També hi han estat presents Xavier Cabané, director comercial de Carretillas TR, Jordi Roca, cap de compres de Croda Ibérica i el regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Sant Celoni, Josep Maria Gayolà. També voluntàries i voluntaris de Creu Roja Sant Celoni i Baix Montseny.

Comparteix...

Deixa un comentari

un + set =