La companyia catalana Delta Tecnic, amb dues plantes de producció a Sant Celoni, participada per Aurica Capital des del 2017, i especialitzada en la producció i distribució de concentrats de color i matèries primeres per a plàstics, cables, tintes, pintures i cosmètica, expandeix la seva activitat internacional amb l’obertura d’una nova planta a Querétaro (Mèxic). Des d’aquesta fàbrica, l’empresa subministrarà els seus productes per tot el continent americà, amb el focus posat en el mercat de l’automoció.

Només a Mèxic, Delta Tecnic preveu una facturació de tres milions d’euros per a enguany i espera duplicar aquesta xifra l’any 2021, fins a sis milions d’euros. La planta, que disposa de 3.000 m² expandibles a 5.000 m².

Delta Tecnic comercialitza els seus productes a Mèxic des de fa 25 anys, i porta un any operant a Mèxic directament, mercat que suma al costat d’Espanya el 40% de la seva xifra de negoci. La companyia subministra els seus productes a diversos països americans, com els Estats Units, el Canadà, Costa Rica, Colòmbia, el Perú, el Brasil, Xile i l’Argentina. En la seva línia expansiva, Delta Tecnic planeja reforçar la seva presència l’any vinent per a continuar creixent en el nord del continent.

Delta Tecnic distribueix concentrats de color a més de 60 països, entre els quals destaquen Espanya, Mèxic, l’Índia, el Marroc, Rússia, Alemanya i el Regne Unit. Disposa de dues plantes productives a Sant Celoni, que sumen un total de 15.000 m² en instal·lacions, i d’un equip multidisciplinari de 160 persones.

Comparteix...

Deixa un comentari

3 × un =