I sí, gairebé dos mesos després Sant Celoni ha tornat a tenir el mercat setmanal dels dimecres. Un mercat a petita escala amb només parades de productes fresc i desubicat del seu emplaçament habitual ja que s’ha muntat a la part final del carrer Esteve Cardelús i a la zona de l’aparcament del pavelló. 

 L’espai s’ha delimitat amb tanques i cintes, per tal de regular-ne l’accés i la sortida, els accessos estaran controlats i regulats per evitar aglomeracions i garantir la distància de 2 metres entres persones.

L’accés a l’espai del mercat s’ha fet pel carrer Esteve Cardelús, a l’alçada de l’avinguda dels Esports i amb recomanacions de l’Ajuntament: Ús de mascareta, circulació en sentit únic, les persones compradores no podien tocar els productes exposats, Calia esperar el seu torn respectant la separació de 2 metres amb la resta de compradors i el temps de permanència dels compradors l’estrictament necessari per a l’adquisició dels productes, realitzar la compra i marxar.

Sant Celoni es troba en fase 0 de descofinament, és a dir de preparació de la desescalada però poc a poc va tornant la normalitat, tot i que encara queden setmanes per fer un desconfinament total i entrar a la “nova normalitat”.

Comparteix...

Deixa un comentari

6 − 5 =