Aquest darrer diumenge l’atleta de Santa Maria de Palautordera del CA Sant Celoni, Oriol Madí, ha sumat dues medalles més al seu palmarès. Concretament les medalles d’or corresponent a les proves de 100 i 200 metres llisos en categoria Sub23 aconseguides a l’estadi Camp Clar de Tarragona on es va celebrar el Campionat de Catalunya sub20 i sub23. Madí va cobrir els 100 metres amb un temps de 10″84 i els 200 metres llisos en 21″81.

per la seva banda, Aina Barri va pujar al tercer caixó del podi per penjar-se la medalla de bronze de 200 metres llisos amb un temps de 26″40 en categoria sub20. L’atleta celonina també va obtenir diploma en la prova de 100 metres llisos després de fer el cinquè lloc amb un temps de 12″77.

A la categoria Sub20 també i va participar Víctor Coris, en la prova de 800 metres igualant la seva marca personal d’1’59″09, fet força insòlit en una cursa de mig fons, segons que s’explica des del CA Sant Celoni.