Aquest diumenge la Sala Gran del Teatre Municipal Ateneu de Sant Celoni ha estat una vegada més l’escenari on s’ha desenvolupat la gala del 12è Guardó Indaleci a la implicació social. L’edició d’enguany ha recaigut als Caps i Queles de l’Agrupament Escolta i Guia Erol de Sant Celoni. El jurat ha valorat “els més de vint anys educant en el lleure a infants i joves en valors i, compromesos socialment des del voluntariat”.

Els guardonats van manifestar el seu agraïment al jurat i a les entitats socials que treballen dia a dia per servir al nostre món. “Nosaltres seguirem treballant perquè els infants i els joves puguin seguir gaudint del lleure educatiu. Hi ha gent que vol sortir a la foto i gent que la vol fer. Avui hi sortim però, en realitat som les formiguetes que sovint la volem fer i poques vegades hi volem sortir”.

El Guardó Indaleci a la implicació social l’organitza l’Associació Neurològica Baix Montseny amb el patrocini d’Ltserveis, i enguany ha concedit dos guardons d’honor. Un per Maria Bofill, presidenta de l’Associació Neurològica Baix Montseny i un altre per Margarita Ponce, directora artística de la gala. Abans de la concessió del guardó es va programar un espectacle artístic amb diverses actuacions.

El Guardó Indaleci a la Implicació Social destina els beneficis a l’Associació Neurològica Baix Montseny, que és la impulsora de l’acte i d’altres entitats socials i solidàries de la comarca baixmontsenyenca. De fet, aquest guardó té l’objectiu de reconèixer la feina del voluntariat social. Els guanyadors d’aquest any ha estat consensuat per totes les entitats socials de Sant Celoni: Caritas, Donants de Sang, Catalunya Contra el Càncer, Creu Roja, Afadis i l’Associació Neurològica Baix Montseny.

El Guardó Indaleci a la Implicació Social té l’objectiu de reconèixer la feina del voluntariat social. Fins ara, els guardons s’han concedit a Montserrat Olivé (2010), Ricard Ribalta (2011), Anna Sanmigel (2012), Andreu Arenas (2013), el matrimoni Saula Jubany (2014), Sílvia Moya (2015), Delegació de Catalunya Contra el Càncer (2016), Maria Dolors Blanché (2017), Maria Costa Vilatimo i Maria Gesa Ubiergo (2018), Grup de Suport Educatius de Caritas Sant Celoni (2019), Tots els sanitaris de Sant Celoni (2020) i Caps i Queles de l’Erol de Sant celoni (2021).

Comparteix...

Deixa un comentari

2 × un =