Santa Susanna es convertirà per uns dies en la capital mundial de la petanca. El municipi acollirà entre el 12 i el 21 de novembre el campionat Mundial de Petanca 2021. Es tracta d’un esdeveniment que acollirà a més de 400 participants que representen a 70 països d’arreu del món. Es calcula que la quantitat de persones que durant aquests dies seran al municipi ronda les 6.000.

La petanca és un esport que compta amb molts seguidors fidels que estan interessats en la competició. Per això, la plataforma LaLigaSports farà la retransmissió de tot el campionat que es podrà seguir des de qualsevol punt del planeta. A més, en aquesta ocasió i per primera vegada en la història, les tres categories d’aquest esport (tripletes sènior masculí, tripletes sènior femení i tripletes juvenils) competiran simultàniament en un mateix campionat i en un mateix país.

I entre els participants juvenils el celoní, ara resident a Mallorca, Sergi Ruiz Álvarez, de 17 anys -nascut el 5 de gener de 2005- que ha crescut com a practicant al Club Petanca Les Borrelles i ara segueix jugant al CP Turó Aranjassa de Mallorca. El celoní formarà part d’un dels dos equips juvenils seleccionats per la Federació Espanyola de Petanca. Sergi Ruiz Álvarez entrarà en acció els dies 12, 13 i 14 de novembre.

José Luís Morón, el seu entrenador a Sant Celoni, recorda que va començar a jugar quan només tenia 7 o 8 anys, ja que els seus pares també practicaven aquest esport, i aviat va demostrar que tenia molta qualitat.

Comparteix...

Deixa un comentari

dos + catorze =