Falta un partit per acabar la temporada però el CF Palautordera femení ha aprofitat la primera oportunitat que ha tingut i ha guanyat la lliga 2018-2019 del Grup 2  de la Primera Catalana, cosa que els dona l’ascens automàtic a categoria Preferent la temporada vinent. El Palau va guanyar al Martinenc per 3 a 1 i el camp municipal de la Fontmartina es va convertir dissabte a la nit en una festa. Les palauenques han coronat d’aquesta manera una temporada “plena d’esforç, il·lusió, lluita, entusiasme, plors, alegries i moments immillorables”, tal com es diu des del club.

El partit de dissabte no ers fàcil ja que el Martinenc  ha demostrat tora la temporada que era un dels equips potents de la Primera Catalana, però les jugadores que entrena Carlos Segura van saltar al camp amb el convenciment que una oportunitat que tenien al davant no es podia escapar i així va ser. Des del començament van fer el joc que han fet tota la temporada tenint la possessió de la pilota, dominant el tempo del partit i no concedint opcions a les rivals. I d’aquesta manera en el minut 22 va arribar el primer gol aconseguit per Alba Roman.

Amb aquest gol el CF Palautordera va asserenar el seu joc i no es va acular. Va seguir dominant buscant la porteria rival fins que al minut 43, dos abans del descans, Carla Atienza va fer el segon gol, el de la tranquil·litat i que sentenciava pràcticament el partit i el campionat.

A la segona part, el Martinenc va pressionar una mica més les jugadores del Palau buscant un gol que les entrés altra vegada al partit però qui va trobar la porteria contrària va ser el Palau que en el minut 70 feia pujar el 3 a 0 al marcador amb un gol de Meritxell Clupés. Quedaven només vint minuts per acabar el partit i celebrar l’ascens. El Martinenc, però, va tenir temps de fer el seu gol a cinc minuts pel final i tancar el partit amb el 3 a 1, aquest era el vuitè gol que encaixa el Palau en tota la temporada després de disputats vint-i-nou partits.

Encara queda un últim partit contra la PBB la Roca, les segones classificades i un partit que serà intrascendent de cara al resultat. Fins ara el CF Palautordera femení ha marcat 135 gols a favor i 8 en contra, 24 partits guanyats, 2 d’empatats i un de perdut.