El Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana (Mitma) ha licitat un contracte de serveis per lots per a la redacció de diferents projectes de traçat i construcció en les autopistes AP-2 i AP-7, a les províncies de Saragossa, Osca, Lleida, Tarragona i Girona. Aquest contracte té com a objectiu redactar els projectes de noves actuacions en les autopistes a aquestes dues autopistes que millorin la seva funcionalitat.

Aquests estudis han comportat la realització d’un estudi de trànsit i de mobilitat de l’entorn viari de les autopistes, per a determinar les millors solucions per a acomodar la demanda en la Xarxa de Carreteres de l’Estat després de la redistribució de trànsit que s’ha produït amb la supressió de peatges. Les obres de millora proposades inclouen la remodelació d’enllaços existents o la implantació d’uns altres de nous, establint la seva programació.

Segons el ministeri, “s’han avaluat diverses alternatives d’actuació, tenint en compte objectius funcionals valorant criteris relacionats amb els nivells de servei, accessibilitat, captació de trànsit i aspectes constructius, ambientals espais protegits, patrimoni cultural, ocupació del sòl i econòmics valorant el cost de construcció i rendibilitat de cada alternativa”.

El contracte, amb un pressupost de licitació de 4,43 milions d’euros, es compon de 7 lots per a redactar els projectes, entre els quals hi ha, a l’autopista AP-7, l’enllaç de Sant Celoni nord i remodelació dels enllaços de Maçanet de la Selva i Girona nord.

Comparteix...

Deixa un comentari

nou − 1 =