Per novena edició consecutiva, la Volta arrenca a Calella, seu d’una primera etapa de mitja muntanya que pot convidar a les escapades. La cursa posarà rumb cap a Tossa de Mar i Vidreres, on es disputaran esprints intermedis, per després afrontar la pujada al port de les Guilleries. La principal dificultat muntanyosa de la jornada serà el Port de Santa Fe del Montseny (1a categoria), i abans de tornar a cap a Calella encara caldrà superar el Collsacreu, ja a només 17 km per a meta.

Aquest dilluns 22 de març és el dia que la Volta centenària trepitjarà territori del Baix Montseny. Després de superar Santa Fe del Montseny els ciclistes es dirigiran per la BV-5114 en direcció la Costa del Montseny on prendran la BV-5119 fins a Mosqueroles. Des d’aquí enllaçaran amb la BV-5114 i es dirigiran a Sant Celoni (carretera de Campins, carrer Campins, avinguda Hospital, carrer Major, carrer Dr. Trueta i rotonda per enllaçar amb la C-35 direccióa Barcelona. Seguiran el trajecte per la C-61 fins a Vallgorguina i pujar a Collsacreu per entrar ja al Maresme i arribar a Calella.

Carreteres tancades

El pas dels ciclistes per la comarca natural suposarà tancar a la circulació diverses carrteres. D’aquesta manera és previst que la carrtera BV-5114 a Santa Fe del Montseny (Fogars de Montclús) i Campins ja estigui tancada al trànsit des de les 15h. Els carrers de Sant Celoni per on circularà a partir de les 12 del migdia ja no s’hi podrà aparcar i prohibit circular-hi des de les 15:30 fins les 16:50 (aproximadament) també estarà tancada la C-35. A Vallgorguina es tancarà la C-61 a partir de les 15:30 i fins les 17h, segons l’horari previst per l’organització.

Comparteix...

Deixa un comentari

3 + 20 =