El poeta de Sant Celoni Pau Gener Galin, torna a sorprendre amb un llibre de poemes molt adient pels temps que corren. Forces aèries (Tushita edicions, col·lecció Quarteres) és escrit des de fa set anys incorporant “tota la merda” del camí fins a dia d’avui. Un llibre que dona l’oportunitat de viatjar amb la poesia.

Un viatge amb “El poeta sigil·lós, el Montseny i el Montnegre, els falsos advocats i procuradors, la gran flama de l’enyor i de la paternitat, les venjances del futur. Fer callar el soroll global, escoltar el vent i olorar els cabells. Tornar a les olors i el calfred primigeni. Viure, gaudir i patir vida de debò, des del poderós taller de la poesia.”
 
“Un llibre que és un sopluig. Poèticament, lúcidament. Com un gec d’hòsties carregat d’electrons versificats. Arrelat al poble, a la terra, a la veritat, a la llar. A la Poesia que ens empeny a dir i a viure. Encara que sigui massa tard”, diu Esteve Plantada a l’epíleg del llibre.

El llibre ja és a la venda en línia al mateix editorial o físicament a les llibreries de Sant Celoni Els 4 gats i Alguer7, així com qualsevol llibreria de prestigi.

Comparteix...

Deixa un comentari

dos × un =