Aquest dissabte 15 d’octubre, en horari de prime time a les 10 de la nit, torna el programa de televisió Viure des de l’essència que presenta i dirigeix la baixmontsenyenca Glòria Montasell. Es tracta d’un programa de divulgació en el que es dona a conèixer una nova mirada de vida amb “Eines pel des-Aprendre”. A través dels convidats, professionals de diferents àmbits que comparteixen el seu sentit de vida, experiències i eines pel nostre benestar físic i emocional.

A Viure des de l’essència es descobrirà que podem viure d’una altra manera, més connectats amb nosaltres mateixos i amb la naturalesa, “doncs estem immersos en un canvi d‘era on res és segur i hem d’aprendre a viure amb una inestabilitat que desconeixíem. Anar a allò que és essencial als orígens ens connecta amb el que som”, explica la directora de l’espai divulgatiu.

Glòria Montasell és una buscadora innata. Seguint una recerca personal per entendre qui era ella mateixa, va desenvolupar una profunda sensibilitat per percebre la realitat d’una manera més àmplia, connectada amb l’essència de la vida: ser un mateix i desbloquejar els límits que tots anem adquirint sense pensar-hi.

Viure des de l ́essència pretén ser una extensió dels seus aprenentatges per donar eines als espectadors a aconseguir una millor realitat. L’essència és un tot invisible dins nostre i amb el programa entendrem com connectar-hi d’una forma quotidiana i pràctica, amb un to directe, per tots els públics, també pels més empírics.

El programa que s’emetrà a partir d’aquest 15 d’octubre consta de 12 capítols d’una durada de 27 minuts i és una producció de VOTV – Vallès Oriental Televisió per la XAL – Xarxa de Televisió. La producció executiva és a càrrec d’Albert Jordana, la producció d’Assutzena Font. La imatge d’Albert Gumà i l’eició i postproducció de Sandra Heredero.

Comparteix...

Deixa un comentari

12 − vuit =