NOTA DE PREMSA SOBRE ELS PROGRESSOS DE LA TAULA DE TREBALL PER LA RECUPERACIÓ ECONÒMICA

Davant la situació límit creada per la Covid-19 a nivell sanitari, social i econòmic, el PSC de Sant Celoni i la Batllòria creiem que els grups polítics del nostre Ajuntament hem de sumar, tant els de Govern com els d’oposició, sense perseguir cap altre rèdit que el restabliment del benestar dels nostres veïns i veïnes.

Els ciutadans ens exigeixen solucions. En aquest sentit, des del PSC ja vam proposar una taula de treball per a construir, dialogar i acordar mesures per a fer front als efectes de la pandèmia, per tal d’afavorir la ciutadania i el teixit social i econòmic celoní i batllorienc.

L’equip de Govern i tots els grups van acceptar amb interès la iniciativa, i la mesa de treball ja ha començat a caminar, en un clima òptim d’avinentesa. Al ple del darrer dijous ja es van aprovar algunes d’aquestes mesures. En el mateix ple es va acordar, preveient la imminent entrada en la fase 1 de la ‘desescalada’, una mesura que afecta de ple al sector de la restauració: d’una banda, que malgrat l’activitat econòmica de les terrasses es reprengui, si bé parcialment, es deixi sense efecte la Taxa d’Ocupació de la Via Pública fins que no es recuperi l’activitat normal. Des del PSC preveiem que aquest sector, especialment llastrat per la crisi, patirà per recuperar la normalitat i per tant, defensarem que l’anul·lació del tribut es mantingui, com a mínim, fins a final d’any.

D’altra banda, des del grup Socialista vam proposar que s’estudiés la possibilitat d’ampliar l’espai que ocupen les terrasses, amb l’objectiu que aquestes puguin ampliar l’aforament alhora que es respecti la distància de seguretat. L’equip de govern va anunciar el seu compromís amb aquesta mesura, en la que ja havia estat treballant. Des del nostre grup confiem en l’agilitat municipal perquè les terrasses puguin començar a beneficiar-se’n des de l’inici de la reobertura.

 

 

Comparteix...

Deixa un comentari

1 × 1 =