El PSC de Sant Celoni i La Batllòria ha editat un butlletí de Nadal que ha titulat “Fem una oposició responsable i eficaç davant d’un Govern que no sap governar”. En el contingut de la publicació incideix en què “el cost econòmic de la governació es dispara” i recorda que en el primer ple de la legislatura municipal l’equip de govern format per JxCat i ERC van presentar un seguit de mesures que suposaran un increment de la dedicació dels regidors de govern, un increment del sou dels regidors de govern i un càrrec de confiança a dit. 

Des del PSC és  veu amb bons ulls l’augment de dedicació i sou dels membres de govern “sempre i quan comportés una millora substancial en la gestió del municipi i l’atenció als veïns i veïnes”. Consideren que aquesta millora no s’ha produït i, per tant, “no es justifica l’augment del cost econòmic de governar Sant Celoni”. Tampoc no accepten que es nomeni una persona a dit “que cobri més que l’alcalde per fer tasques consultives i d’assessorament en qüestions de comunicació i representació institucional”.

Altres temes on incideix el PSC són l’augment de l’IBI i les escombraries per al 2020. Com ja vam informar en el seu dia L’Impost de Béns Immobles s’apujarà un 5% i la taxa de les escombraries un 7%, d’acord amb les noves ordenances fiscals. En aquest butlletí de Nadal el PSC critica l’equip de govern perquè considera que els barris estan desatesos.

Comparteix...

Deixa un comentari

14 − 7 =