El PSC de Sant Celoni ha emès un comunicat relacionat amb l’inici del curs escolar el proper 14 de setembre a tots els centres educatius del municipi. En aquesta comunicació recorden que serà un inici de curs marcat per la incertesa per part de pares i mares, docents i alumnes. Per aquest motiu, es fan un seguit de preguntes a les quals esperen resposta per part de l’equip de govern municipal.

Així, el grup municipal socialista vol saber de quina manera es respectaran les mesures de distanciament; Si serà el cos de docents qui haurà d’assumir les tasques de desinfecció; Quins protocols s’han establert en cas que es detecti un cas positiu a l’aula; També si la docència serà presencial, telemàtica o mixta; I, en aquests darrers casos quins són els recursos que es posaran a disposició de l’alumnat per a poder seguir les lliçons.

Des del PSC creuen que és de gran importància la convocatòria per part del govern municipal d’un Consell Escolar extraordinari. En aquest cas, haurien de participar a la reunió els representants de les AFA de les escoles del municipi, les direccions dels centres, dels grups polítics i del govern municipal, “caldrà que aquests darrers expliquin quines han estat les mesures preses per part de les administracions, en especial la Generalitat, per tal que el proper curs es desenvolupi amb garanties i no sigui un altre curs perdut”, han manifestat.

En aquesta línia remarquen que els pares, mares, estudiants i professorat necessiten certeses en un moment tan important com és l’inici del curs escolar en unes circumstàncies tan anòmales com les que s’estan vivint.

Comparteix...

Deixa un comentari

14 − un =