El mercat setmanal dels dimecres poc a poc va recuperant parades. Avui, per primer cop des del decret d’estat d’alarma, hi tornarà a haver venda de roba i altres després d’unes setmanes de venda només de producte fresc. Amb tot i això, el mercat continuarà lluny de la seva ubicació habitual a causa de la crisi sanitària per poder garantir les mesures de distanciament social que marca el dfepartament de Salut de la Generalitat per evitar el contagi de la Covid-19.

Si bé les parades de verdures i productes frescos ja fa unes setmanes que es van poder tornar a instal·lar, en aquesta segona fase del mercat s’amplia la ubicació al carrer Esteve Cardelús i un tram del passeig de la Rectoria Vella. Aquesta nova ocupació d’espai també implica un canvi en la mobilitat viària.

D’aquesta manera està prohibit circular en els carrers on hi ha el mercat entre les 6 del matí i les 4 de la tarda on tampoc s’hi pot aparcar, inclòs l’aparcament de la Rectoris Vella que és reservat pel paradistes, i en el marc d’aquestes hores hi ha canvi de sentit de circulació als carrers Creu Roja, Pere Ferrer i passeig dels Esports, entre passeig de la Rectoris Vella i Esteve Cardelús.

Comparteix...

Deixa un comentari

13 − 12 =