Els karateques de Santa Maria de Palautordera, Marc Camacho Torres (Centre Esportiu Mediterrani) i Joan Just Clopés (Karate Club Just) s’han proclamat aquest cap de setmana a Málaga campions d’Espanya Sub-21 de la modalitat de kumite. La victòria dels dos competidors palauencs va suposar aconseguir dues de les tres medalles d’or que es van penjar karateques de la Selecció Catalana.

Marc Camacho va participar en la categoria de +84 kg, guanyant amb molta solvència tots els seus combats fins la victòria final davant el canari Antonio del Rosario.

Per la seva banda, Joan Just va participar en la categoria de -75 kg també va fer un campionat molt solvent guanyant la final a l’andalús Manel Bueno.

Amb aquestes victòries els karateques del Baix Montseny podran entrar a la pre-selecció de la RFEK per al campionat europeu de l’any 2021.

Per altra banda, la també palauenca Judit Camacho havia estat seleccionada per la Federació Catalana de karate per a representar Catalunya en la categoria kumite femení -50 kg en aquest campionat d’Espanya, però desafortunadament una lesió d’última hora no li ha permès ser-hi present. La competidora de Santa Maria de Palautordera, que havia pujat al podi dels Camnpionats d’Espanya dels darrers 5 anys s’està recuperant.