La plantilla de treballadors de l’oficina de Correus de Santa Maria de Palautordera s’han concentrat aquest matí a la plaça de la Vila del municipi per expressar la problemàtica laboral en la que es troben i al mateix temps reivindicar millores que se centren bàsicament en dues qüestions. Per una banda, la demanda dels treballadors de carteria que reclamen un espai en condicions per poder treballar tot el volum de cartes i paqueteria i, per altra banda, l’escassa plantilla que hi ha en aquesta oficina.

Els treballadors s’han queixat que l’empresa, des de fa tretze anys, ja disposa d’un local a Santa Maria de Palautordera i que moltes vegades se’ls ha promès el trasllat, “però fins ara les converses han estat fallides i no ho entem. ara ha arribat el moment de demanar-ho amb més fermesa”.

Des de l’oficina de Santa Maria de Palautordera també es dona servei a Sant Esteve de Palautordera i a Montseny i es disposa d’una plantilla de cinc repartidors per al nucli de Palau i dos més que reparteixen a Sant Esteve de Palautordera i Montseny, però part de la seva jornada laboral la fan a l’oficina de Santa Maria de Palautordera. tres persones més estan a l’oficina.

Per això consideren que caldria un estudi de dimensionament i pel seu criteri s’hauria de disposar d’una persona més com a repartidora i també un cap de carteria “una figura que no és possible fins que es té més plantilla, però que fa una tasca molt important perquè organitza la carteria i facilita la feina”.

Els treballadors tenen el suport del sindicat CGT i volen conscienciar la ciutadania que estan fent un esforç per poder canviar les coses ja que són conscients que “no estem complint amb el servei postal universaql. Els productes arriben amb molt de retard a les llars, tant cartes com paquets. Des de fa temps tot s’ha fet una bola i no podem complir amb els terminis pel que fa al lliurament de paqueteria, notioficacions, correu ordinari o certificats”.

Comparteix...

1 comentari

  1. Cierto! Hace una semana que estoy esperando a que me llegue una carta, las cartas de la Diputación, que suelen ser multas o pagos de Ibi y notificaciónes, llegan hasta con un mes y medio de retraso, que los plazos entonces no se pueden cumplir, y hay cartas que ni llegan, pues aún estoy esperando la carta de la tarjeta sanitaria de mi hija y ya tiene más de dos años, y no se responsabiliza nadie, solución que tenga yo que pagar por un mal servicio

Deixa un comentari

12 − 5 =