La Xarxa de Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona ha activat en el seu portal web un nou apartat d’enquesta anomenat “Opineu sobre els parcs” adreçat als visitants i usuaris dels parcs per tal que aquests valorin les seves visites i estades als diversos espais naturals que la integren.

La finalitat d’aquesta enquesta, segons que s’informa en l’informatiu dels Parcs de la Diputació de Barcelona, és conèixer l’opinió dels visitants un cop aquests han estat a qualsevol dels espais que formen part de la Xarxa de Parcs Naturals. Amb aquest propòsit, a l’enquesta se’ls demana que en valorin –de l’1 al 5- els accessos, la senyalització, els aparcaments, els itineraris (en cas que n’hagin realitzat algun), la conservació de l’entorn i el personal del parc. L’enquesta es completa amb preguntes sobre la coneixença que tenen dels equipaments i serveis, quins destaquen, què és allò que més els ha agradat i quins aspectes cal millorar.

La informació que es reculli oferirà als gestors dels parcs, equipaments i serveis una valuosa diagnosi de la percepció que els visitants en tenen així com, per descomptat, d’aquells elements que necessiten millora. Per tal d’arribar al màxim de visitants possible, l’enquesta es posa a disposició dels usuaris en català, castellà i anglès.

sender olzinelles

Comparteix...

Deixa un comentari

10 − 9 =