Els voluntaris de Protecció civil d’Arbúcies han rebut el diploma que els acredita com a membres formats del cos en un acte que s’ha celebrat a la sala de Plens de l’Ajuntament i que va comptar amb la participació de l’alcalde d’Arbúcies, Pere Garriga, i del regidor de Governació, Jaume Salmeron.

Segons ha explicat Salmeron, el diploma del qual es va fer entrega “acredita el curs de formació bàsica que demana la Direcció General de Protecció civil” i del que ja disposen els integrants del cos de voluntaris d’Arbúcies.

Els arbuciencs que van rebre el diploma són: Quim Vall·llosera, David Clopés, Òscar Badia, Juanjo Cornet, Martí Auledas i Jordi Joventeny, cap del cos de Protecció Civil d’Arbúcies. A més, durant l’acte, també es va fer entrega del diploma a títol pòstum a la família de Ramon Canaleta, que fa poc ens va deixar.

El cos de voluntaris de Protecció civil d’Arbúcies es va constituir ara fa dos anys, al 2012, i des de la mateixa associació com des de l’Ajuntament s’esta treballant perquè el cos disposi de les eines i el material necessari per oferir un millor servei als ciutadans.  És per això que recentment s’ha dotat el cos d’una unitat canina de recerca.

Comparteix...

Deixa un comentari

1 × cinc =