La proposta estratègica d’Oriol Junqueras i Marta Rovira segueix presentant-se arreu de Catalunya i, demà dissabte 23 de gener a les 12 del migdia es farà a Sant Celoni. La presentació serà de manera telemàtica i per poder seguir-lo caldrà connectar-se al canal de YouTube d’ERC del Vallès Oriental i comptarà amb la participació d’Ernest Maragall i Magalí Miracle. 

L’opuscle del president i la secretària general republicans, escrit des de la presó i des de l’exili, analitza les fortaleses del moviment independentista que van portar a la celebració del referèndum de l’1 d’octubre i l’aturada de país del 3 d’octubre del 2017. El text fa una observació especial de les debilitats que van fer que l’estat espanyol pogués aturar l’establiment de la república catalana.

A partir d’aquí, es plantegen propostes estratègiques per maximitzar les fortaleses, esmenar les debilitats amb l’objectiu d’assegurar l’establiment de la república catalana de forma permanent “al servei de tota la ciutadania, no només dels qui volem la independència”. La proposta comprèn tan el desitjable referèndum pactat com un procés de desobediència civil a partir d’un suport molt majoritari de la resolució del conflicte a través de les urnes.

Comparteix...

Deixa un comentari

13 + 12 =