Un grup d’escriptors del Baix Montseny s’han unit i han posast en marxa un projecte Verkami per aconseguir 1.600 euros i poder editar cinc-cents exemplars de “Relats del Montseny”, un llibre il·lustrat que contindrà 16 relats ambientats al massís del Montseny o a la comarca natural del Baix Montseny. El llibre és el resultat de la col·laboració tant d’autors i il·lustradors amb obra coneguda i valorada com d’escriptores i escriptors inèdits. “Tots compartim un vincle amb el mateix entorn”, expliquen en la descripció del projecte. Les il·lustracions de l’interior del llibre apareixeran en blanc i negre per reduir costos d’edició.

De tota manera, aquests 1.600 euros només cobrirà una part del pressupost del projecte ja que la resta el preveuen cobrir amb altres aportacions procedents d’empreses i entitats de la comarca. Cada una d’aquestes darreres aportacions donarà dret a “apadrinar” un dels relats, cosa que es farà constar en el llibre. Els possibles beneficis que s’obtinguin de la venda del llibre serviran per tirar endavant un segon projecte editorial del Grup d’Escriptors del Montseny.

Components del GEM
Els membres de l’equip amb més experiència en aquest camp són Ramon Gasch, coautor de Bon cop de falç, qui ja s’ha autoeditat llibres anteriorment, i Eduard Claver, editor de la revista Bagan”, portaveu de l’associació cultural Frederica Montseny de Santa Maria de Palautordera, publicada mitjançant subvencions i el petit mecenatge, combinat amb la susbscripció dels lectors.

Els altres escriptors del GEM són Eloi Vila, Martí Pey, Glòria Berbel, Jordi Pascual, Marta Tàpias, Cristina Gutiérrez, Marisol García, Toni Broncano, Eva Martínez, Josep Ontañón, Manel Tobías, Jordi Plens i Josep Maria Panareda. També formen part del grup els il·lustradors Núria Rossell, Martí Pey, Ramon Gasch, Armand Grau.

La hipòtesi inicial consistiria a lliurar els originals a una empresa editora, amb la qual s’ha contactat, la primera quinzena de febrer de 2013 perquè el llibre sigui als punts de distribució el 23 d’abril de 2013, Diada de Sant Jordi.

En el moment de tancar aquesta informació quedaven 39 dies de termini per poder fer aportacions i es portaven recollits 255 euros.

Comparteix...

Els comentaris estan desactivats