Esteve Monrabà ha rebut aquest dissabte el premi Bosquerol de l’any a títol pòstum, per la seva implicació amb el municipi i estima per la terra. El lliurament, com ja és habitual, s’ha portat a terme en un acte celebrat en els jardins de la Rectoria Vella de Sant Celoni i està emmarcat dintre de la III Setmana del Bosc que enguany celebra la seva tercera edició. El premi l’ha recollit la seva dona, Helena Domènech. L’activitat d’aquest dissabte s’ha complementat amb l’espectacle “L’arbre de la dansa” amb els ballarins Alma Steiner i Marc Fernández Mercader, escenografia de Carles Jubany i música de Josep Maria Aparicio.

La III Setmana del Bosc ja va tenir un avançament d’activitats dimecres passat amb una jornada sobre la gestió forestal conjunta al Montnegre i divendres Martí Boada i Teresa Romanillos van presentar a Sant Celoni Poematges. Per avui hi ha programada una visita comentada a l’esposició Les olors del Bosc del químic i aromista Salvador Riera que ens transporta al bosc a través de les seves essències més característiques. L’exposició es pot visitar a la capella Santa Tecla.

La Setmana del Bosc és organitzada per l’Ajuntament de Sant Celoni, el Cercle Econòmic i Social del Baix Montseny, l’Associació de Propietaris del Montnegre i el Corredor, i l’Intitut de Ciència i Tecnologia Ambientals de la UAB i l’ICTA. L’objectiu principal de la Setmana és divulgar i apropar el món forestal a la societat, tenint en compte la situació geogràfica de Sant Celoni, enmig de dos grans parcs, i aconseguir sensibilitzar sobre la importància del bosc i el món forestal.
 

 

 

 
Comparteix...

Deixa un comentari

quinze − 2 =