La mostra Finestres amb Art ja s’ha obert al públic. Des d’avui i fins al 30 de juny, tothom qui ho vulgui podrà contemplar les obres de 60 artistes del Baix Montseny als aparadors dels comerços de Sant Celoni. La mostra s’ha donat per inaugurada després que l’alcalde de Sant Celoni, Raül Garcia, i la regidora de Promoció Econòmica, Magalí Miracle, han fet una passejada i han visitat alguns dels establiments participants en la mostra, acompanyats de dues representants dels comerços de la vila, Marta Berenguer i Núria Grau.

La iniciativa té l’objectiu de donar suport a la cultura vinculant les arts contemporànies amb el comerç local. Pintura, escultura, collage, il·lustració, fotografia… seran les disciplines artístiques que podreu visitar. A tots els aparadors on s’hi exposa alguna de les obres hi ha una fitxa tècnica de l’autor o autora, així com un codi QR que obre un vídeo explicatiu.

Marta Berenguer, una de les impulsores de la iniciativa, ha explicat a www.laviladigital.com  que la cultura i l’art uneix a tothom, després de tant temps de no poder fer pràcticament res per culpa de la Covid-19. Per això un grup de comerciants de Sant Celoni s’han aplegat per buscar idees “aquestes obres que es poden veure als aparadors és una manera de demostrar que el poble segueix viu i que les coses tornen a fluir”. Berenguer considera que Finestres amb Art és una oportunitat.

Per la seva banda, Raül Garcia, alcalde de Sant Celoni, ha valorat la iniciativa de manera positiva que la societat civil, en aquest cas els comerciants, apostin per la cultura i per fer xarxa amb un projecte “molt xulo”. Diu que és fantàstic que al poble hi hagi gent implicada per fer gaudir més enllà del seu interès propi, “una idea molt benvinguda”. L’alcalde de Sant Celoni ja des d’ara assegura que és aposta amb futur i que des de l’Ajuntament s’ha d’acompanyar i facilitar que el projecte funcioni.

Comparteix...

Deixa un comentari

dos × dos =