Amb motiu de la Festa Major de Sant Proget 2019 els germans Joan Lluís, Albert i Jordi Moraleda, una nissaga de músics i compositors d’una llarga i reconeguda trajectòria professional molt vinculats a Santa Maria de Palautordera han rebut aquest migdia un homenatge per part de l’Ajuntament del municipi, de l’Associació Cultural Frederica Montseny, l’Associació pro música catalana i Som i Serem Sardanistes Palauencs.

En el seu parlament els tres germans han expressat el seu agraïment i també han explicat les seves vivències i records de la seva infantesa i joventut quan passaven llargues temporades a Santa Maria de Palautordera. A l’acte també hi ha participat Antoni Herrera, sub-director  general de Protecció i Promoció de la Cultura Popular i Tradicional de la Generalitat de Catalunya.

Avui també s’ha estrenat la sardana Sant Proget, el nostre patró, composada per Jordi Moraleda i que està dedicada al patró de Santa Maria de Palautordera i ha estat interpretada per  la Cobla Ciutat de Granollers, dirigida pel mestre Joan Gómez. Aquesta sardana s’inclou a les 13 sardanes ja existents, dedicades o referides a Santa Maria de Palautordera, i que durant el 2014 es van recollir en un CD titulat Sardanes Palauenques  interpretades per la Cobla Jovenívola de Sabadell i promogut per l’Ajuntament de Santa Maria de Palautordera.

Estrena de la sardana Sant proget, el nostre patró. Foto: LVD

Comparteix...

Deixa un comentari

15 + dotze =