La resposta favorable rebuda per part de l’alumnat de primer de batxillerat de l’Institut Baix Montseny de Sant Celoni en relació a unes classes de ioga que van rebre durant el passat curs escolar, ha fet que aquest curs hi hagui hagut una segona edició.

Les classes han estat impartides per Neus Gasulla, després de l’interès del professor d’Educació Física, Guzmán Sebastià i de l’AMPA, que les continua subvencionant. Segons Gasulla, els alumnes han pogut constatar com la pràctica de ioga els ha ajudat a canalitzar les seves emocions, a millorar la concentració i a calmar els nervis i l’agitació mental. Així mateix, a nivell físic els ha aportat flexibilitat, resistència física i millora de la capacitat pulmonar.

La  proposta ha consistit en oferir als alumnes una classe de ioga trimestral dins l’assignatura d’educació física per tal de donar a conèixer aquesta pràctica i oferir tècniques que els ajudin a concentrar-se i a ser més conscients del seu cos. S’ha dividit els grups per la meitat, de forma que cada classe ha anat dirigida a una quinzena d’alumnes com a màxim. D’aquesta manera, els alumnes han pogut rebre una pràctica més personalitzada.

Comparteix...

Deixa un comentari

catorze − 3 =