La nit del divendres 3 de desembre va aparèixer a la xarxa de twitter un perfil que usurpava la identitat de l’Albert Serrà, coordinador local de Junts per Catalunya a Sant Celoni i la Batllòria. Aquest perfil ridiculitzava, faltava el respecte i atacava a l’honor amb diversos tuïts i un fotomuntatge del mateix coordinador i l’alcalde de Sant Celoni, Raül Garcia.
 
Tant l’Albert Serrà com l’alcalde han denunciat a la comissaria de Mossos d’Esquadra de Sant Celoni els fets aquesta mateixa matinada i ho han fet públic a les seves xarxes socials. Tanmateix el compte fals ha estat esborrat de la xarxa aquest mateix matí.
 
Des de Junts condemnen l’ús fraudulent de les xarxes socials per atacar persones i portar el debat polític i la diversitat d’idees a la manca de respecte, ridiculització i insult des de l’anonimat. “Donem suport al nostre coordinador local i a l’alcalde de Sant Celoni, i animem a totes les forces polítiques a conjurar-nos per acotar els debats polítics al terreny del respecte i a l’esperit constructiu de millora de la nostra societat”, han manifestat en una nota que han fet pública aquest matí.

Comparteix...

Deixa un comentari

3 × 2 =