L’agrupació de Junts per Catalunya de Sant Celoni i la Batllòria organitza aquest divendres 28 d’octubre una castanyada solidària a la plaça de la Vila en benefici de l’Associació Neurològica Baix Montseny. L’activitat vol posar l’accent en recuperar una festa tradicional del país amb un to solidari. De 5 a 7 de la tarda la plaça s’omplirà amb jocs gegants gratuïts per tota la família, mentre es torraran i s’oferiran castanyes, moscatell i sucs, entre d’altres.
 
Aquesta activitat segueix el fil d’iniciatives solidàries que des de fa anys JuntsxCat de Sant Celoni i la Batllòria organitzem per tal d’estar al costat de les causes socials del municipi i del país: la paella solidària multitudinària d’aquest estiu en suport al poble ucraïnès, els dinars solidaris de La Marató de TV3, la participació en el gran recapte, l’aportació a l’Hospital de Sant Celoni en temps covid o la multitud d’actes per la caixa de solidaritat del represaliats polítics.
 
La formació política, amb el lema Junts fem un Sant Celoni i una Batllòria millors!, animen a tothom a participar de la festa, així com agraeixen la gran tasca social que fa l’Associació Neurològica del Baix Montseny i la resta d’entitats socials del poble.

Comparteix...

Deixa un comentari

quatre + disset =