La BibliotecalL’Escorxador de Sant Celoni fa un pas més cap a la normalitat en la prestació dels serveis. Actualment ja es pot accedir a la col·lecció, tot i que el fons consultat haurà d’estar en quarantena 48 hores. També des del dilluns dia 13 de juliol s’ha tornat a activar el serveis de préstec interbibliotecari. Igualment, s’està treballant per a l’obertura de la sala infantil; la previsió és que a partir del dilluns dia 20 de juliol es pugui fer ús per consulta a sala, accés a la col·lecció i Internet i +. D’aquesta manera, la cita prèvia no serà necessària a partir d’ara i es podrà per ús de la sala d’estudi i els ordinadors de manera habitual.
 
Activitats i serveis virtuals
Actualment, la biblioteca se suma a les activitats d’estiu “Activem l’estiu” oferint hores del conte a la fresca fins al 14 d’agost a diversos barris del municipi. L’agenda es pot consultar aquí. Cal reservar plaça a: www.santceloni.cat/entrades

De la mateixa manera, les propostes virtuals continuen actives. A la Biblioteca Virtual es poden consultar les diverses activitats virtuals de la Xarxa de Biblioteques Municipals. Així mateix, a la plataforma de préstec eBiblio Catalunya es pot accedir a un munt de llibres, pel·lícules, diaris i revistes i altres recursos en format digital.

Pròrroga dels préstecs
Tots els préstecs vigents s’han prorrogat fins al 30 de setembre.

Comparteix...

Deixa un comentari

8 − tres =