Santa Maria de Palautordera el mes d’octubre ha recollit un 15% més de tones de matèria orgànica i un 4% menys de fracció resta, aquest passat mes d’octubre, comparant-t’ho amb el mateix període de l’any 2015. Aquests resultats són els que s’han donat des que el passat mes de setembre es va posar en marxa la campanya de l’orgànica amb l’objectiu de fomentar la recollida selectiva d’aquesta fracció i els beneficis ambientals que comporta separar-los correctament.

En aquest sentit, una educadora ambiental visita les llars per tal d’informar sobre el reciclatge dels residus orgànics i lliurar el kit format per un cubell airejat, bosses compostables i un díptic informatiu. Tot i que la campanya encara continua, a finals d’octubre, ja s’havia lliurat el nou material a 1.100 famílies.

Des de l’Àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament de Santa Maria de Palautordera aquestes xifres es valoren de manera molt positiva ja que setmana rere setmana es veu l’evolució ascendent de les tones d’orgànica recollides a mesura que avança la campanya i això vol dir que és recicla més i millor. De la mateixa manera que els veïns de Palau han expressat la seva satisfacció amb el funcionament de la combinació de la bossa compostable amb el cubell airejat, ja que és transpirable i evita la condensació i males olors.

Comparteix...

Deixa un comentari

deu − dos =