El PSC de Sant Celoni i la Batllòria presenta una llista que, segons han manifestat els seus responsables, “combina els millors requisits per governar, l’experiència dels que repeteixen amb la preparació i l’empenta de les noves incorporacions”.

Eduard Vallhonesta està convençut que “tenim un gran equip, amb dones i homes molt divers, amb capacitat i preparat, però sobre tot tenim un equip compromès amb Sant Celoni i La Batllòria”. Joan Castaño no dubte en afirmar que “és un equip preparat per governar des del primer dia”.

La candidatura encapçalada pel tàndem que formen Eduard Vallhonesta i Joan Castaño compta amb un bon nombre de cares noves, entre els deu primers llocs. D’entre les cares noves, destaca Sandra Navarro que ocupa el quart lloc, és una tècnica en direcció i gestió hotelera i enamorada del Montseny. Diuen que té molt clar que el progrés econòmic i la preservació de la muntanya no són incompatibles i sap com s’ha de gestionar. De Patrícia Román des de les files socialistes en destaquen que és exemple d’esforç i superació i s’ha format en empresarials i intel·ligència de negoci, ocupa el setè lloc i la segueix Isaac Gunyalons, un jove emprenedor que aposta per un municipi més ecològic. En el novè i desè lloc, hi ha dues cares més de renovació, Rosa Planchart, voluntària, entre d’altres, de l’ADF, i Eloi Ramírez, president del comitè d’empresa de Renolit, un sindicalista que lluita pels drets dels treballadors.

Les novetats d’aquesta candidatura se sumen a l’experiència de Míriam Teruel, Josep Capote i Diego Fernández que actualment, formen part del grup municipal socialista a l’ajuntament. Tots tres han treballat aquesta legislatura des de l’oposició i “coneixen a la perfecció les mancances del municipi i com s’ha de gestionar el consistori”. Una experiència que aporta de forma notable Joan Castaño que va ser alcalde de Sant Celoni durant vint-i-un anys.

La llista la tanca un altre tàndem, el que formen María Rodríguez i Antonio García, persones conegudes al municipi per la seva forta vinculació amb la cultura popular, tots dos formen part del grup del ball de Gitanes.

Es tracta, asseguren, d’una candidatura que compta amb el màxim de persones que s’hi poden sumar, 17 titulars i deu suplents. La consideren una llista completa, àmplia i diversa i recorden que s’hi apleguen persones de tots els barris de Sant Celoni i la Batllòria, amb diferents sensibilitats, edats i formacions. “Tot això, amb un objectiu: oferir als veïns i veïnes el millor govern que pot tenir Sant Celoni i la Batllòria”.

Llista del PSC de Sant Celoni i la Batllòria

1. Eduard Vallhonesta Alarcón
2. Joan Castaño Augé
3. Míriam Teruel Navarro
4. Sandra Navarro Codinas
5. Josep Capote Martín
6. Diego Fernández Pinto
7. Patrícia Román Martínez
8. Isaac Gunyalons
9. Rosa Planchart Soler
10. Eloi Ramírez Domingo
11. María José García Delgado
12. Iván López Martínez
13. Clemen Gutiérrez Arriaga
14. Matías Martínez Llana
15. Elvira Alberto Pujante
16. María Rodríguez Fuentes
17. Antonio García Gutiérrez
 
Suplents
1. Lamin Jammeh Sanneh
2. Laura Àlvarez Pulido
3. Brauli Ruiz Retamero
4. Dolors Amador García
5. José Jurado Herrero
6. Montse López Sánchez
7. José Luis Domínguez Nuño
8. Manuel León Fernández
9. Pepi Platero Masero
10. Pedro Checa Rubio

Comparteix...

Deixa un comentari

tres × 3 =