Aquest dissabte 1 de març es va celebrar a Sabadell el campionat d’atletisme de Catalunya de pista coberta en la categoria juvenil. Glòria Cabrera, atleta del Club Atletisme Sant Celoni i alumna de primer del batxillerat científic de l’Institut Baix Montseny, amb un salt d’1,51 cm (millor marca de la temporada) va assolir la medalla de plata convertint-se en la sotscampiona de Catalunya de salt d’alçada de pista coberta 2014.

A banda del salt d’alçada, la Glòria va poder participar en les semifinals de 60 metres tanques i en el salt de llargada per les seves bones classificacions durant aquesta  temporada, a més de quedar cinquena en la final del campionat de Catalunya de proves combinades (pentatló) que es van celebrar el dia 15 de febrer.

Ara l’atleta, entrenada per Carles Lorente, s’entrenarà de valent per poder assolir l’objectiu de poder participar en les finals dels campionats de Catalunya i d’Espanya a l’aire lliure de proves combinades i també en les finals d’alçada, 100mts tanques i llargada.