La companyia de testre amateur de Sant Celoni, Rebrot Teatre, està acabant de preparar una adaptació de l’obra 12 homes sense pietat (Twelve angry men), de Reginald Rose. El text és una traducció de l’obra original, mantenint l’ambientació i el text, però afegint com a novetat la incorporació de personatges femenins en el repartiment.

L’obra esdevè una batalla entre la raó i les emocions on es tracten temes tan actuals com la discriminació social, el racisme, el paper de la justícia com a eina social, la pena de mort, l’ètica i la moral dels individus, motiu pel qual han decidit fer aquesta obra. L’estrena tindrà lloc els propers dissabte 25 i diumenge 26 de gener de 2020, al teatre municipal Ateneu de Sant Celoni.
 
Aquesat cap de setmana vinent començarà la venda d’entrades anticipada. Durant la Fira de Nadal de Sant Celoni, els dies 7 i 8 de desembre, de manera presencial. Aquestes tindran un preu promocional de 10 euros. A partir del dilluns 9 de desembre, es podran adquirir entrades per internet a través de la pàgina web www.rebrotteatre.cat a un preu de 12 euros.

Rebrot Teatre és una companyia fundada l’any 1980 i que en els darrers anys ha portat als escenaris obres clàssiques com Romeo i Julieta de W. Shakespeare, o els clàssics Pastorets; comèdies contemporànies com Noies de CalendariHomes i Políticament Incorrecte; i projectes musicals com Peter Pan, Mary Poppins i La Nit de Sant Joan, el seu darrer projecte.

Comparteix...

Deixa un comentari

15 − 10 =