L’habilitat d’apuntar i observar tots els detalls que es succeeixen, causen la impressió que es mereixen.

Joventut!

Un caràcter desenvolupat de forma innata, coratge és el que es pronuncia quan s’adquireix amb anunciata. Poc a poc el cos el vas assegurant, enfortint els músculs és el pas que precises per a seguir endavant.

Conjunció harmoniosa o compromís, és així com la persona té amb aquest objecte. T’ho has de manegar com vulguis perquè ell/a admira, el teu respecte.

Aptituds les has de tenir, és la genètica qui t´ha de definir. Empenta per a llançar-t´hi de valent, mostren les virtuts per a ser un cavaller amb talent.

Desitja amb ganes la força del vent, saps del cert que la seva turbulència és del tot atraient. Tingues por del que pot succeir, sempre hi ha  una petita probabilitat de que et puguis ferir.

Quan entris a l´aigua allibera’t de tot pensament, has pres la decisió de venir aquí per a gaudir joiosament. Buida’t aquelles idees on la seva repetició et persegueix, la consecució dels actes t´ensenyen que ja n´hi a prou d´aquest feix! Perdura la calma, això és el que compta. Marca el somrís sumptuós, perquè t´espera un temps noble.

Gaudeix i serveix-te a tu mateix! Quan l’opció és fa possible és perquè el destí, és aconseguible. Són coses de no pensar-hi ni un sol moment, perquè saps que la dedicació, t´omple completament.

Rialles i somriures, esbargir-se i satisfacció, són virtuts de caire vital! Ja veus que fàcil és sentir-se ser, una persona ben normal. Aquesta unió equilibrada es consolida amb audàcia, quan la mirada cap al seu davant es dirigeix amb diplomàcia.

Entregues amb entusiasme el vigor d’aquest esport. Tècniques, habilitats i procediments, són el teu punt contrafort. Si vols assolir, processa que a l’entrenament has d´obeir. Rendició o superació, que és el que busques tot fent la introspecció? Saps del cert que tant un aspecte com l´altre, et previndrà de les probabilitats del que pugui esdevenir o bé, t’enfortirà de l´aprenentatge que has de posseir. Total, el còmput de la suma és el resultat buscat!

Quan siguis a sobre de la superfície indaga el seu perfil. L’aigua sedosa té la textura fina com el marfil. Diagonals, verticals, espirals, horitzontals…tot plegat engegues el motor de la línia, on s´identifica la rúbrica caracteritzada que marques a les ones, amb insígnia.

Simplement fas ús de l´escriptura de mar, en aquest senyorial oceà…expressant amb eloqüència, que vols plasmar.

 

Gràcies.

Sensiblement,

Gemma.

Comparteix...

Deixa un comentari

quinze − 7 =