Vallgorguina viurà aquest proper cap de setmana dies 25 i 26 de novembre una nova edició de la Fira del Bosc i la Pagesia que s’ubicarà dintre del centre del municipi, sobretot la Carretera Nova i es convertirà en un immens aparador que permeti a la fira acostar-se a la vida i a l’entorn natural.

De fet, tal com s’explica des de l’Ajuntament el seu objectiu és apropar-se al món del bosc, la natura i la pagesia, promovent el respecte envers aquest i valorant la importància que té. Per aconseguir-ho han programat una àmplia varietat d’activitats que endinsaran en el món rural a petits i grans. També s’hi podran trobar diferents productors gastronòmics de la zona: embotits, formatges, mel i altres artesans i demostracions d’oficis.

La inauguració de la Fira es farà el dissabte a les 11 del matí i durant tot el dia tindrà lloc un seguit d’activitats com una demostració de figures tallades amb motoserra, espectacle de foc amb les Espurnes del Montseny, castells inflables, gegants i l’exposició “Els arbres i l’art”, de José Luís Chavero, a la plaça de la Vila, entre moltes altres activitats.

Les oques, cada any un espectacle. FOTO: JPP

Comparteix...

Deixa un comentari

6 − un =