Per tal de garantir el bon funcionament del servei, a partir d’aquest dissabte 15 de gener la línia de Bus Parc del Montseny entre Sant Celoni i Fontmartina passarà a ser un servei de transport a demanda (TAD) i per fer-ne ús caldrà reservar amb un mínim de 48 hores. Les reserves es podran fer per telèfon, web o mitjançant una aplicació mòbil. Excepcionalment, durant el període de més afluència al Parc Natural, entre el 4 d’octubre i el 14 de novembre, no caldrà fer reserva prèvia.

Així, totes les persones que vulguin fer-ne ús, de forma individual o en grup, l’hauran de reservar prèviament amb una antelació mínima de 48 hores a través de qualsevol de les opcions següents: a la pàgina web sagalesondemand.com, trucant al telèfon 93 870 78 60 o mitjançant l’app Sagalés on demand (Google Play i App Store).

D’aquesta manera, les línies 572 (Sant Celoni – Fontmartina) i 573 (Sant Celoni – Santa Fe) passen a ser independents i, per tant, els usuaris de la línia cap a Santa Fe ja no hauran de fer transbordament al Centre d’Informació de Fogars de Montclús.

Aquest canvi de sistema implica alguns ajustos en els horaris d’ambdues línies que, un cop activat el nou servei, es podran consultar a la pàgina web del Bus Parc i a l’app de Sagalés. Els horaris seguiran subjectes a canvis en funció de l’estació de l’any. 

De forma excepcional, els dies de més afluència de visitants al Parc, entre el 4 d’octubre i el 14 de novembre, el servei de transport cap a Fontmartina estarà disponible sense necessitat de fer reserva prèvia i durant aquests dies tornarà a operar el bus llançadora entre Sant Celoni i el Centre d’Informació de Fogars, i caldrà que els passatgers de la línia de Santa Fe facin transbordament.

El Bus Parc Montseny funciona tots els caps de setmana i festius de l’any i compta amb bitllets senzills per un dia i amb bitllets combinats RENFE + Bus Parc.

Comparteix...

Deixa un comentari

18 − setze =