El col·lectiu Els 08470 de Sant Celoni han recaptat, de manera definitiva 26.025 euros, per “La Marató” de TV3 i Catalunya Ràdio que es destinaran a la investigació de la salut mental. Aquesta quantitat suposa doblar la xifra aconseguida en l’edició de l’any passat -marcada clarament per la Covid-19- i, ja és la tercera quantitat més elevada des que l’any 2010 es va encetar l’estadística d’aquest col·lectiu que aglutina les activitats que s’organitzen per a “La Marató” a la capital del Baix Montseny. La xifra d’aquesta edició només és superada per la dels anys 2019 (36.611,50 euros amb diners de la rifa de Nadal inclosos) i l’any 2018 (28.318,23 euros).

Tot i viure encara sota l’amenaça de la Covid-19 Els 08470, van expressar el passat 19 de desembre la seva satisfacció per la resposta de la ciutadania celonina, després d’aglutinar una trentena d’activitats solidàries que van començar el passat 7 de novembre. El gruix de les activitats es van concentrar el diumenge 19 de desembre durant tot el dia a la plaça de la Vila amb gairebé una vintena d’iniciatives transversals portades a terme per entitats veïnals, culturals, esportives, educatives, comercials i particulars.

En l’edició d’enguany han impulsat activitats sota el paraigua del col·lectiu Els 08470 el Club Bàsquet Sant Celoni, la Biblioteca l’Escorxador, l’Esplai de Sant Celoni, Segur Dog, Lola Van – Jukebox, Mercat Municipal de Sant Celoni, Escola Cor de Maria, Club Tennis Montnegre, Escola Kid & Us, la Filmo del Baix Montseny, Escola i AFA Avet Roig, Parc Motor Vallgorguina, Diverslot, Colla Montnegres, Herboristeria Lídia, Associació de Veïn Illes Belles, Cash & Carry, Auto Servei Arenas, coixins solidaris NEC, Associació de Veïns Turó de la Mare de Déu del Puig, espurnes del Montseny, OMM-training, Timbalers de Sant celoni, Escola de Dansa Marga Pastells, Colla Bastonera Quico Sabater, Geganters i Gegants de les escoles del poble, DJ Ramon Sánchez, DJ Santi, DJ Pepe, DJ Marc Sánchez, DJ Boyu, Escola La salle i colla de diables de sant celoni i Dragonets d’espurnes del Montseny.

Queda pendent el dinar solidari que organitza Junts Sant Celoni i la Batllòria, que s’havia de celebrar el mateix diumenge 19 de desembre al bar del Teatre Ateneu i s’ha ajornat com a mesura de seguretat per no propagar la Covid-19. Està previst celebrar-lo el mes de febrer i, amb la qual cosa s’ajudarà a fer créixer la xifra dels 26.025 euros.

Comparteix...

Deixa un comentari

vuit − 6 =