Des d’aquest dissabte 7 de novembre es pot visitar a la Rectoria Vella de Sant Celoni l’exposició Arts plàstiques a Sant Celoni, en motiu de les festes de Sant Martí. L’exposició Arts plàstiques a Sant Celoni, ara és una mostra del panorama de creatius plàstics actuals de Sant Celoni aplegats al Cens d’artistes. Es tracta d’una mostra de gran qualitat, amb obres d’Emili Argemí, Glòria Auleda, Carme Aymar, Jordi Bassols, Anna Capacés, Estel Cruells, Miquel Deulofeu, Rob Dubois, Eduard Ducròs, Garci, Dameon Lynn, Lluís Molina, Xavi Plana, Pep Puigtió, Oriol Quin, Núria Rossell, Anna Sorribas, Imma Subirà, Penélope Vallejo i Marina Vallo, i inclou una àmplia gamma de tècniques i formats: pintura, collage, dibuix, ceràmica, i altres arts artístiques.

A causa de les mesures de la Covid-19, no es farà un acte d’inauguració ni activitats col·lectives però es podrà visitar lliurement prenent les mesures sanitàries vigents.

Es podrà visitar del 7 de novembre al 17 de gener a la Rectoria Vella, els dijous, divendres i dissabtes de 17 a 20 h i els diumenges i festius d’11.30 a 13.30 h i de 17 a 20 h (Nadal i Cap d’Any, tancat).

Comparteix...

Deixa un comentari

dos + sis =