Dolors Pagès i Canaleta ha renunciat a l’acta de regidora en el Ple que es va celebrar aquest 14 de gener, després d’exercir el càrrec des del juny de 2019, quan Esquerra Republicana de Catalunya va obtenir 3 regidors a les eleccions municipals. Dolors Pagès ha explicat que ha pres aquesta decisió  “per motius personals, amb el convenciment que aquesta és la millor opció per tal que la ciutadania de Sant Celoni i la Batllòria continuï rebent el servei que mereix” des de l’Àrea de Comunitat.

Pagès, que ha descrit aquesta etapa com a “molt gratificant”, encara que complicada per la situació de crisi sanitària i econòmica que estem patint, ha agraït a l’equip de govern i en especial als seus companys del grup municipal d’ERC Sant Celoni i la Batllòria el suport rebut fins al dia d’avui i especialment, agraeix l’oportunitat que ha tingut de treballar pel seu municipi.

Segons ha comunicat la secció local d’ERC, la regidora sortint farà el traspàs de responsabilitats a la nova regidora entrant, Zoraida Díaz, número cinc de la llista, que prendrà possessió de l’acta els propers dies. El quart de la llista d’ERC per Sant Celoni i la Batllòria, Martí Abril, renuncia a prendre possessió de l’acta per motius professionals.

La secció local d’ERC Sant Celoni i la Batllòria ha expressat el suport a la regidora sortint i ha lloat la tasca que Pagès ha desenvolupat “amb responsabilitat, honestedat i dedicació, i per a la qual només tenim paraules d’agraïment”. El grup republicà destaca que Pagès s’ha dedicat a la regidoria amb ·emotivitat, sentiment, convicció i defensa dels serveis públics assistencials”.

Comparteix...

Deixa un comentari

14 + catorze =