La Salle continua aquest 14 de maig els esdeveniments programats per celebrar el Tricentenari de la mort de Sant Joan Baptista De La Salle, fundador dels Germans de les Escoles Cristianes (La Salle), amb un acte públic simultani i diferent en diversos punts de l’Estat.

A Catalunya hi haurà tot tipus d’actes. Els centres de Barcelona es reuniran a l’Arc de Triomf, una cita que comptarà amb ambientació musical i altres activitats per als més petits.

A Santa Coloma de Farners s’ha preparat un lipdub des del centre fins a la plaça principal del municipi; a Figueres i a Girona faran una cantada, a la Rambla de la ciutat i al Parc del Migdia, respectivament; a Sant Celoni i Manlleu els alumnes participaran en una gimcana per tot el poble; a Premià s’ha organitzat el “Tapasalle”, un concurs de tapes, i un musical; a Mollerussa i a La Seu d’Urgell, els alumnes aniran a la plaça de l’Ajuntament, i a Reus fins a la plaça principal per celebrar el dia.

La Salle Tarragona i La Salle Torreforta recorreran conjuntament els principals carrers tarragonins. També a Tarragona, La Salle Tic-Tac farà una composició amb estrelles que representaran els 300 anys de la Institució. D’altra banda, a Cassà hi haurà un acte a la plaça principal del poble amb cors i un lipdub. A Palamós faran un gran mural, jocs i balls a la platja i al passeig del poble. A Manresa, Montcada i la Fundació Vidal i Barraquer de Cambrils també recorreran els principals carrers de les seves  ciutats fent diverses activitats.

El Campus Universitari també commemorarà l’efemèride amb la inauguració d’una escultura del Fundador. Un acte que comptarà amb la participació del cardenal Joan Josep Omella, arquebisbe de Barcelona.

Comparteix...

Deixa un comentari

nou − dos =