Han estat mesos de feina i amb la dificultat afegida del coronavirus però, finalment, dilluns 31 d’agost a les 19h a les pistes d’atletisme de Sant Celoni -nova ubicació per la Covid19- tindrà lloc la presentació de La Sonora. Hi ha expectació per conèixer el projecte i amb només setanta-dues s’han exhaurit les entrades disponibles per accedir al recinte i seguir l’actuació de Quima, Joan Colomo i banda en aquesta primera aparició pública.

La Sonora és una plataforma d’intercanvi musical que neix amb la idea de programes culturals al voltant de la música. Cançons a les aules, mercat musical del Baix Montseny, escenaris i música en viu i tren popular de la música per a tots els públics en són les propostes que, ara per ara, es tenen en ment per arribar amb la música a tothom.

Els impulsors del projecte tenen la intenció de programar música en directe en diversos espais de Sant Celoni bastint una proposta estilística el més àmplia possible, tant en format gratuït com de pagament i en horari diürn i nocturn. De tot plegat se n’informarà dilluns i al darrera de tot plegat Gemma Fernàndez, Òscar Mateos, Dani Corpas, Franc Lluís i Jordi Galofré.

Joan Colomko

Comparteix...

Deixa un comentari

tres × quatre =