Les alumnes Andrea Moreno i Bibiana Cassanmagnago, de l’Institut Baix Montseny de Sant Celoni, han guanyat el primer premi de textos en francès en la categoria cadet (menys de 16 anys) del concurs Mots Passants que organitza la UAB cada any. El concurs consisteix en realitzar un text (individualment o en parella), o un vídeo (en grup de 4 components màxim) en francès sobre el tema proposat. Aquest any el tema era l’amor i la cançó. Van participar-hi uns 550 alumnes de 30 instituts de Catalunya.

L’Institut va assistir a la recollida de premis el passat 29 de març amb els alumnes de 4rt d’ESO i de 1r de BAT que fan l’optativa de francès. Tots ells van preparar textos i vídeos ajudats per la seva professora de francès, Emilie Boens. El text de l’Andrea i la Bibiana que finalment va resultar premiat era molt poètic, i es completava amb un dibuix igualment poètic.

L’Institut Baix Montseny porta ja 5 anys participant en aquest concurs i cada any alumnes com l’Andrea i la Bibiana han aconseguit guanyar algun premi gràcies al seu treball i la seva creativitat.

alumnes_frances Institut

Comparteix...

Deixa un comentari

8 + sis =