L’Ajuntament de Vallgorguina ha començat a tirar endavant un projecte que ja ve d’anys enrere i des de fa pocs dies els veïns de la urbanització Canadà Parc d’aquest municipi poden tornar a gaudir d’aigua als “llacs”, després d’haver-hi fet neteja. Aquesta actuació ha tingut un cost de 62.815 euros que s’han finançat amb dues subvencions de la Diputació de Barcelona de 21.754,80 euros i de 18.068,73 euros. L’Ajuntament de Vallgorguina hi ha aportat 22.991,47 euros.

El consistori ja va presentar un projecte de reforma d’aquestes basses fa deu anys i amb aquest objectiu va demanar finançament a l’antiga Caixa Cayalunya que els el va negar i el projecte va quedar en un calaix.

A partir d’ara, la idea de l’Ajuntament de Vallgorguina és que durant aquest any 2018 se senyalitzi la zona i se’n faci el manteniment. Es tracta de tres basses que ha format de manera natural una de les rieres que travessen la urbanització Canadà Parc i els treballs que s’hi han fet han estat desbrossar la zona perquè els veïns en puguin gaudir. Alguns dels veïns que viuen a la zona  han explicat que habitualment a la primavera hi ha ànecs en aquestes basses.

Comparteix...

Deixa un comentari

cinc − 4 =