Vallgorguina està en negociacions per poder disposar d’un caixer de Correus subvencionat amb un conveni de la Diputació de Barcelona amb la finalitat d’ampliar els serveis a tot el terme municipal. És a dir, una oficina mòbil amb més horari i un nou servei servei vinculat amb Correus, Banc de Santander i IberCaja.

Aquest és un dels temes que s’ha parlat en la reunió que aquest matí a l’Ajuntament de Vallgorguina han mantingut l’alcalde, Joan Mora, i els regidors Josep Terribas i Xavier Blanquer amb tres representants de Correus, Yolanda Gálvez (cap de zona), Silvia Medina (directora de l’oficina de Sant Celoni) i Nelia Cerrete (cap de distribució).

El nou servei permetria, a través de l’APP de la companyia, poder demanar diners i el personal de Correus els portaria l’endemà al domicili de manera gratuïta. L’operativa dels nous serveis PDA tanmateix posarien a l’abast dels usuaris l’enviament postal, venda de productes, cobrament de rebuts i gestions de trànsit, entre altres operacions.

En la reunió d’avui també s’ha posat sobre la taula la col·locació de bústies agrupades a zones disseminades de Vallgorguina. Concretament a quatre: Poca Farina, camp de futbol, Can Planells i Can Moreu.

Igualment es preveu instal·lar un espai Citypaq Services, un servei de guixetes i estafeta per a paquetaria per recollida les 24 hores del dia amb codi. L’Ajuntament encara no ha decidit la ubicació on es podria col·locar.

Comparteix...

Deixa un comentari

5 × 2 =