La crisi del coronavirus ha obligat l’Ajuntament de Vallgorguina celebrar el primer telemàtic de la seva història. Una sessió ordinària que s’hauria d’haver celebrat el passat mes de març però que es va haver de suspendre per la declaració de l’estat d’alarma ocasionat per la Covid-19. Entre les qüestions de l’ordre dia acorda sobre subvencions per concurrència competitiva per prevenció del risc d’exclusió social a través de casals d’estiu per a infants i adolescents amb discapacitat.

Altres acords en matèria econòmica com la modificació de crèdits i aplicar una bonificació del 95% sobre el ICIO a sol·licitud de l’interessat per obres provocades pel temporal Glòria. També l’aprovació de les bases per a la convocatòria d’ajuts econòmics extraordinaris per a les persones empadronades a Vallgorguina afectats per la crisi sanitària ocasionada per la Covid-19.

La sessió ordinària amb caràcter telemàtic també ha aprovat el Reglament Municipal dels Vigilants Municipals de Vallgorguina i l’aprovació definitiva del II Pla d’igualtat de gènere i accions per prevenir la violència masclista (2019-2022).

Comparteix...

Deixa un comentari

un × tres =